Jeg går ned med stress – er der nogen, der ska’ ha’ noget med?

Stress er her og der og allevegne. Stress kan overmande os på jobbet, i familielivet og på et eksistentielt plan. Og hvis vi oplever et stressfrit øjeblik, så skal et ”ding” fra mobiltelefonen nok få os tilbage i hamsterhjulet. Stress er blevet en folkesygdom. Og det må vi gøre noget ved.

Foredraget ”Jeg går ned med stress - er der nogen, der ska' ha' noget med?" giver refleksion og værktøjer til stresshåndtering. Det belyser, hvorfor og hvorledes vi rammes af stress – og hvordan vi kan støtte hinanden som mennesker og kolleger.

Med humoristiske anekdoter fra sit eget arbejdsliv – med stress – giver Catrine Engelgreen input til, hvordan vi med humoren som ventil kan italesætte de svære og personlige forhold omkring stress. Så vi bedre kan mærke os selv, lære at sige fra og stoppe op i tide.

At finde ”ro til at gro” i et hektisk arbejdsliv med fart på forandringerne er vanskeligt. Men det er ikke desto mindre nødvendigt for at forebygge stress. Det kræver, at den enkelte medarbejder og arbejdspladsen som helhed finder modet til at tale om tingene. Starte en dialog om forhold og situationer, der har kurs mod stress.

Stress er et alvorligt emne. Men Catrine Engelgreen er kendt for at dele ærligt ud af sine egne positive erfaringer med humor som overlevelsesstrategi. For humor kan være en redningskrans, når man er ved at gå ned med stress. Vær derfor forberedt på at få rørt både lattermusklerne og hjernecellerne.

Copyright © 2020 Catrine Engelgreen