Referencer om Catrine Engelgreen som foredragsholder

”Vi har brugt Catrine flere gange og i forskellige sammenhænge. Hun har hver gang bege¬jstret publikum med sin umiddelbar¬hed og engagement. Catrine får folk til at føle sig godt tilpas, fanger atmosfæren i rummet og tilpasser sit foredrag derefter. Som kursusarrangør er det dejligt med en foredragsholder, der viser stor inter¬esse i det aktuelle arrangement. Det gør Catrine, hvilket skinner igennem, når hun står på scenen.”
Signe Hyldgard Heskia, Teknologisk Institut
“Catrine Engelgreen gav Arbejdernes Landsbanks medarbejdere et inspire­rende, underholdende og humoristisk foredrag, som gav os et ”spark” om, at tingene her i livet ikke kommer af sig selv. Som Catrine udtryk­ker det ”Hvad du ikke kan, det kan du lære”. Hun gav os redskaber til, hvordan man kan nå sine mål. Jeg kan varmt anbefale et foredrag med Catrine Engelgreen.”
Anita Skov Carlsen, Arbejdernes Landsbank

"Catrine Engelgreens foredrag var inspirerende, tempofyldt og gav stof til eftertanke. Catrine gav konkrete redskaber og metoder til, hvordan man fastholder motivationen til at nå sine mål – uanset hvad de måtte være, og hvor store eller små de er.”

Helle Søgaard Kristensen, Novo Nordisk
“Catrine Engelgreen leverede et fan¬tastisk spændende og inspirerende oplæg med humor og en masse energi. Alle vores gæster var super glade og har kun ytret positive ord om Catrine. Vi vil helt sikkert bruge hende igen!”
Morten Henriksen, Aalborg Universitet
“Catrine Engelgreen har givet os en inspirerende oplevelse med sit foredrag om, hvor stor en indvirkning humor har på vores hverdag, og hvad humor kan gøre for driften af medlemmernes virksom¬heder. Catrine er i en klasse for sig, når det gælder evnen til at kaste sig selv ind i projektet og rydde bordet for selvhø¬jtidelighed. Det giver en fantastisk cocktail, især når det kombineres med gode formidlingsevner og kun¬sten at inkludere sit publikum oprig¬tigt”
Claudia S. Mathiasen, Advokat (H) partner & formand for Kvindelige Virksomhedsejere
“Det kan godt være, at der er humor i foredragets titel, men emnet er yderst alvorligt. Med fængende energiudladninger, underspillet humor og tragikomiske anekdoter fra sit eget liv, stimulerer Catrine troen på vores egne evner, og gør op med den jantelov, der alt for ofte hæmmer os. Det hele er professionelt iscenesat, og dufter langt væk af, at Catrine er ved at udvikle sig til en stjerne på den danske foredragshimmel.”
Martin Kreutzer, Bodycomp & RUNNING26
“Catrine Engelgreen var veloplagt, autentisk og fortalte sin historie meget nærværende og med stor humor”
Birgitte Rygaard, Twins Consulting
“Til at motivere de unge jobsøgende har vi flere gange brugt Catrine Engelgreen. Med kærlige spark væk¬ker hun drømmene fra dvale-tilstand og krydrer troen på fremtiden med en masse humor. Hun er nærværende, empatisk og møder alle i øjenhøjde - det giver derfor god mening i vores regi!”
Kristine Kokbøl, Rødovre Jobcenter
“Vi havde fornøjelsen af Catrine Engelgreens foredrag om humor. Med sådan et emne, kunne man tro at vi skulle udsættes for en gang stand-up / slap stick spas, men det var ikke tilfældet. Catrines sammenkobler mod, tro, tillid og selvironi for at vise os hvad humorens grundbe¬standdele egentlig består af. Catrines er vedkommende, nærværende, hudløst ærlig og derved virkelig morsom. Men den virkelige test af et foredrages betydning, skal jo måles i den efterfølgende effekt. Og her kan jeg konstatere, at jeg i ugen der er gået, ofte har taget mig selv i at tænke over, hvad Catrine fortalte os.”
Alexandra Lundbæk, Zenit Consult A/S

Copyright © 2020 Catrine Engelgreen