Privat coaching

Jeg orker ikke rigtig noget. Jeg har ikke overblik. Jeg kan ikke overskue det hele. Jeg føler ikke, jeg er det rigtige sted. Jeg skal snart ha’ gjort noget, men det har jeg ikke overskud til.

Måske kender du nogle af ovenstående udsagn fra dig selv. I coaching hos mig får du et fortroligt rum, hvor du kan være ærlig (også overfor dig selv) og får skabt overblik, så du kan finde modet til at gøre noget ved det, der larmer. Ofte skal der ikke mange samtaler til, før du kan se klart igen og får din energi og handlekraft igen.

Jeg oplever at mange søger mig, når de står overfor store valg i livet. Elle har brug for at få ”ryddet op indeni”.

Jeg har stor erfaring med karrierecoaching, hvor samtalerne bruges til at afklare, hvad du kan og vil og hvilke værdier, der er vigtige for, at netop du trives. Når det gælder karrierecoaching hjælper jeg dig også med at lave en konkret plan for dine actions – som er realistisk i forhold til din tid, så du får bygget selvtillid op omkring det at GØRE noget. Vi arbejder samtidig med dine overbevisninger og afprøver, om de er sande. Du vil således få trænet dit mod og opbygget dit selvværd.

Helt lavpraktisk mødes vi og afstemmer forventninger for, hvad du ønsker at få ud af møderne med mig. Herfra styrer jeg din proces. Alt efter dit problem bruger jeg forskellige værktøjer fra ”coaching-kassen”. Jeg er kendt for at være lavpraktisk, og jeg bliver af tilfredse coaching-kunder kaldt ”Karton-Catrine”, da jeg er fortaler for, at vi får skrevet dit ”rod i hovedet” og dine valgmuligheder for handling UD på karton. Det giver et dejligt konkret overblik.

Ring eller skriv til mig så vi kan finde ud af om, jeg kan hjælpe dig i mål med det du ønsker.

Hvordan foregår coaching med Catrine Engelgreen helt konkret?
Vi mødes 1-1,5 time på Catrines kontor på Gothersgade 11A, 1123 København K eller via telefonen/skype. Efter mødet får du en opfølgende mail med din læring samt de aftaler, vi har lavet på mødet. Således bliver du ansporet til at følge dine mål og drømme. Det anbefales, at du i starten booker møder med 10-14 dages mellemrum.

Afregning
En coacing session: 1.200 kr.
Klippekort med 5 møder: 5.500 kr.
Klippekort med 10 møder: 11.300 kr.

Copyright © 2020 Catrine Engelgreen