Jeg hedder Catrine

- og er vokset op i 70’erne og 80’erne. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det en fjern fortid, hvor ingen talte om stress. Nu taler alle om stress. Hvordan er det kommet dertil? Vi vil jo alle sammen leve det gode, glade liv. Men stress står ofte i vejen for det.

Hvad er det, der gør, at vi stresser så meget? Hvad kan vi gøre for at stoppe op i tide, mærke efter og rette op på en uheldig udvikling? Hvor meget har vi selv indflydelse på, og hvad må vi acceptere som vilkår?

Sådanne spørgsmål har jeg gennem flere år reflekteret over og søgt viden om. Og det danner baggrunden for min foredragsvirksomhed om stress – plus en helt personlig oplevelse…

I 2006 gik jeg selv ned med stress. På en ret hård måde. Som 32-årig lærte jeg i livets egen barske skole, hvad stress egentlig er og fik tilegnet mig nogle værktøjer til at styre uden om stress og træffe beslutninger om, hvordan jeg vil leve mit liv.

Med min ”nye” tilgang til livet har jeg i en årrække inspireret andre til at stoppe op i tide. Den erkendelse og erfaring ønsker jeg at dele med andre. Det gør jeg med foredraget:

 ”Jeg går ned med stress – er der nogen, der ska’ ha’ noget med?”

Med budskaberne på foredraget ønsker jeg, at inspirere så mange som muligt til at få talt om det, der er svært og få handlet efterfølgende.  

Som foredragsholder er jeg kendt for min engagerende og underholdende stil. Jeg deler rundhåndet ud af mine egne stress-historier fra en tid på et arbejdsmarked med mange forandringer, så jeg både sårbart og humoristisk giver dig stof til eftertanke. Og lyst til at handle.

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og er optaget af, hvordan vi lærer bedst. Min tilgang til at lære og erkende nye ting – specielt når det er noget så alvorligt som stress – har altid været at bruge humoren som en indgangsvinkel. For humor sænker paraderne og åbner sindet, så du er mere modtagelig for inspiration og motivation. Det vil du også opleve, når du oplever mit foredrag og min interaktion med publikum.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Copyright © 2020 Catrine Engelgreen