Motivation & karriere

Et oplæg der skaber håb for unge mennesker og mod til at følge egen vej.

Formålet med oplægget er at styrke elevernes tro på sig selv, skabe overblik over muligheder og give input og ideer til, hvordan man som ung kan træffe bevidste karrierevalg. At være ung og have et hav af muligheder foran sig kan gøre det svært at træffe en beslutning med ro i maven.

Via Catrine Engelgreens anekdoter fra hendes erhvervskarriere og levede liv møder eleverne en humoristisk underviser i øjenhøjde, der tør fortælle om tvivl, usikkerhed og læringen af til tider at have gået ”forkerte veje”. Gennem refleksionsøvelser og dialog med deltagerne giver Catrine eleverne stof til eftertanke samtidig med, at de udfordres til at tænke anderledes.

Gelotofobi (angsten for at blive til grin) efterprøves og hver enkelt kommer til at udfordre sit eget mod. Ofte er det vores egne overbevisninger, der spænder ben for, at vi udlever vores drømme. Disse tages op til revision, da Catrine på meget ærlig vis deler ud af sine egne gamle (begrænsende) overbevisninger fra en opvækst i det nordjyske i 80’erne.

Alle deltager får Den Grønne Tråd (et armbånd af en grøn silketråd) til at minde hver enkelt om at handle på de beslutninger, man får truffet under oplægget.

Oplægget varer i alt 2,5 time med indlagte pauser, øvelser og refleksions-momenter.

Copyright © 2020 Catrine Engelgreen