Sparring for selvstændige

Sparring for selvstændige

Som selvstændig er det vigtigt, at du bevarer overblikket – sådan nogenlunde hele tiden. At du TROR på tingene og smider en masse energi i dit projekt. Catrine Engelgreen har selv startet virksomhed op fra bunden og er kommet meget i det danske iværksættermiljø. Hun ved, hvor svært det kan være at få overblik og hvor frustrerende, det kan være ikke at føle, at man lige nu og her får resultater på, det man gør.

Mod til at rykke på drømmene

Det handler om at turde fejle! Det handler om mod til at rykke drømmene tættere på virkeligheden.
Det kan være afgørende at få bygget et godt system op omkring dig, så din arbejdstid bliver effektiv og du ved, hvornår du skal lave hvad.

I sparringen med Catrine får du et trygt og humoristisk rum, hvor du får input til:

  • Din mailhåndtering
  • Din måde at arbejde på
  • Din planlæning – mål og delmål vil du blive holdt op på
  • Du vil få et overblik over din økonomi
  • Du vil få råd til håndteringen af SKAT og alt det regnskabsmæssige
  • Du vil blive udfordret på dine overbevisninger om salg og ”det kan man da ikke”
  • PMS ☺ – En Positiv Mental Strategi for hvordan du holder humøret højt undervejs
“Catrine har virkelig givet mig stof til eftertanke og jeg har kunnet vende helt konkrete problemstillinger med hende. Hun er intelligent og har ”Catrine er en ærlig, humoristisk og knivskarp sparringspartner, der har hjulpet mig med at evaluere og reflektere over mine valg og konsekvenserne heraf. Forvent ikke rygklapperi, men derimod en kritisk og relevant dialog, der udfordrer dig selv – ikke kun som forretningsmand, men også som privatperson. Catrine har på få måneder formået at give mig overblik til at prioritere mine valg, hvilket har givet mig en ro og balance i mit liv, jeg ikke før har oplevet.”

Jacob Buus Hansen, Carselect

“Catrine har fået mig til at indse at få fat i det vigtigste først. Hun er god til at spotte forretningskoncepter og få mig til at handle”

Trine Thorendal, Storyteller

ICC certificeret

Catrine Engelgreen er uddannet ICC certificeret coach fra Capacent i 2008 og har siden da været en aktiv støtte for mange mennesker til mere overblik, mindre frustration og et lysere syn på egne muligheder.

Sparring er et udtryk, der stammer fra sportens verden. Især inden for kampsport bruges det om den træning, man laver med en sparringspartner for at blive robust og klar til kamp.
Catrines sparring kan rykke dig som menneske og gøre dig stærkere til hverdagens udfordringer.

Kontakt Catrine her for at høre nærmere om pris og en uddybelse af et forløb, der passer præcis til dig.

Kontakt Catrine