Sparring for ledere

Sparring for ledere

Som leder kender du sikkert til det at have en presset hverdag, hvor det kan være svært at prioritere, hvornår du skal gøre hvad og hvordan?

Mange ledere oplever, at det er svært at finde balancen mellem at være et ordentligt menneske og samtidigt formå at skære igennem. Balancen mellem humanisme og kynisme er hårfin, og dommen kan være hård.

Samtidig forventes det, at du har en stor autoritet. Du skal kunne motivere forskellige typer af mennesker, nå virksomhedens mål, være et sympatisk familiemenneske, holde dig i god form.

Udnyt dit fulde potentiale

Catrine Engelgreen kan som sparringspartner støtte dig i din retning som leder og som menneske. Her får du et fortroligt rum, hvor DU er i centrum og kan få input og ideer til din håndtering af personalesager. Catrine giver dig jordnære, brugbare metoder til at forandre kommunikationen med dine medarbejdere.

Sparringen vil give dig hjælp til at lægge en klar plan for din karriere, både på den lange og den korte bane. Sammen sætter vi rammerne op for at udnytte dit potentiale, og du vil blive udfordret i din måde at sige tingene på.

 

ICC certificeret

Catrine Engelgreen er uddannet ICC certificeret coach fra Capacent i 2008 og har siden da været en aktiv støtte for mange mennesker til mere overblik, mindre frustration og et lysere syn på egne muligheder.

Sparring er et udtryk, der stammer fra sportens verden. Især inden for kampsport bruges det om den træning, man laver med en sparringspartner for at blive robust og klar til kamp.
Catrines sparring kan rykke dig som menneske og gøre dig stærkere til hverdagens udfordringer.

Med foredraget får I et fælles sprog. En fælles referenceramme – forankret i den grønne tråd.

Kontakt Catrine her for at høre nærmere om pris og en uddybelse af et forløb, der passer præcis til dig.

Kontakt Catrine