Konferencier

Konferencier

Til et event hvor forskellige skal tale og en tidsplan og et program skal overholdes er det utrolig vigtigt at have en der fra scenen forstår at binde tingene sammen og holde styr på dagens flow. En der med charme og respekt for talerne forstår dagens tema og de involverede parters interesser.

Tryg og behagelig stemning

Catrine Engelgreen har stor erfaring med at varetage rollen som konferencier/moderator. Med grundighed og forberedelse sætter hun sig ind i arrangementets forløb inden – og på dagen forstår hun at få tingene til at glide let. Med et glimt i øjet og forståelse for indholdet samt dagens program. Hun er god til at skabe en behagelig stemning, så deltagerne føler tryghed i at alt fra scenen flyder let.

fonden-for-entreprenoerskab

“Catrine Engelgreens grundige forarbejde skabte ro og overskud for både os som arrangør og for de 5000 deltagere på selve dage. Hun bandt vores awardsshow sammen med humor og stor energi”

Sine Larsen, Fonden for Entreprenørskab Young Enterprise Danmark

zenit-consult

“450 unge mennesker i salen havde deres blikke stift rettet mod scenen, og Catrine Engelgreen skabte et særligt bånd mellem dem og hende. Det var en fornøjelse at se hende skabe energi på den store scene.”

Alexandra Lundbæk, Zenit Consult A/S

En erfaren konferencie

Catrine Engelgreen har været konferencier ved adskillige events og konferencer. Hun har tidligere arbejdet i eventbranchen og ved, hvor vigtig forberedelse er for at overholde en tidsplan og bevare overblikket. Med Catrines jordnære og ligefremme måde at formidle på, inddrager hun publikum og taler i øjenhøjde.

Med Catrine som konferencier er den gode stemning i højsædet. Rammen er tryg og humoristisk, hvilket giver de bedste vilkår for et vellykket event.

Kontakt Catrine for at høre nærmere om pris og muligheder for at tilpasse foredraget til netop jer.

Kontakt Catrine