Fed fejl – op igen!

Et foredrag om det at lave fejl

At lave fejl er en del af livet. Det at kunne rejse sig op igen, lære af det og komme videre, er en vigtig evne for at kunne udvikle sig. I Danmark er vi ikke så pokkers kærlige omkring de nødvendige og uundgåelige fejl. Vi kan have en tendens til at finde den indre hammer frem og have svært ved at finde strategier til at komme videre. Specielt som iværksætter er det en nødvendig færdighed at kunne lære af de fejl, vi begår og komme forholdsvis hurtigt videre igen.

Tro på tingene i modgang

At bevare det gode humør og en kærlig tone overfor sig selv og omgivelserne. Fortsat at tro på at drømmen er mulig – nu med nye justeringer.

Som iværksætter har Catrine selv oplevet stor modgang. Hun deler på humoristisk vis ud af sine egne dyrkøbte erfaringer for at inspirere dig til at finde din egen PMS – positiv mental strategi. Det handler om at bevare optimismen og samtidig være realistisk. Det handler om at tro på tingene og holde VED, selv når oddsene er hårde!

NETVÆRKET – de mennesker du omgiver dig med er afgørende for den succes, du får.

fonden-for-entreprenoerskab

“Catrine besidder den entreprenørielle cocktail, der skal til for, at vores unge iværksætterspirer holder ved, når det bliver hårdt – og opnår den succes, de fortjener”
Sine Larsen, Fonden for Entreprenærskab Young Enterprise Danmark[/column]

jobcenter

“Med kærlige spark vækker Catrine Engelgreen drømme fra dvale-tilstand og krydser troen på fremtiden med masser af humor”
Kristine Kokbøl, Rødovre Jobcenter

Flere end 250 foredrag

Catrine har holdt over 250 foredrag i både Danmark, på Færøerne og i Tyskland. Tilgangen er altid den samme. Med Catrines jordnære og ligefremme måde at formidle på, inddrager hun publikum og taler i øjenhøjde.

Til et fordrag med Catrine er den gode stemning i højsæder. Rammen er tryg og humorristisk, hvilket giver de bedste vilkår for erkendelser.

Med foredraget får I et fælles sprog. En fælles referenceramme – forankret i den grønne tråd.

Kontakt Catrine for at høre nærmere om pris og muligheder for at tilpasse foredraget til netop jer.

Kontakt Catrine