Skærmbillede 2015-07-22 kl. 10.53.59

Retning x indsats = succes

Du har noget, du går og bøvler med. Du har måske sådan en lidt mudret fornemmelse af, hvor du er på vej hen. Du kan ikke helt se retningen, og selvom du ligger en masse indsatser og knokler der-ud-af, så kan du ikke helt mærke, at du kommer i mål med noget.

Bare rolig – det er helt normalt. Jeg kender det godt. Jeg har selv været der. Alle har faktisk prøvet det.

Somme tider har vi brug for støtte og sparring med et menneske, der står lidt udenfor tingene, som kan hjælpe dig med at få det hele ”ud af hovedet” og få sat noget retning på, så du kan komme til at GØRE det, der får dig derhen, hvor du gerne vil.

Som ICC certificeret coach har jeg værktøjerne – og så er jeg også kendt for at have et særligt nærvær og en evne til at sprede energi.

Helt praktisk:

Du tager en beslutning. Du ringer til mig på 52 11 66 60 eller du kontakter mig catrine@engelgreen.dk herefter aftaler vi første møde. Jeg holder til både i Nordjylland og København – men bor du et andet sted i landet, så giv mig et kald alligevel, så får vi praktikken til at gå op :-)

I august har jeg mulighed for at tage 10 personer ind til coaching. Skal du være en af dem? Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

1 session for 1.195 kr.
3 sessions for 2.995 kr.
5 sessions for 4.500 kr.

Nu sidder du måske og tænker ”jamen altså Catrine – hvordan skulle et, tre eller fem møder med dig kunne gøre en forskel i mit liv?”. Det skal jeg sige dig – det vil give dig retning og motivation til at handle dig videre i dit liv med en god mavefornemmelse.

Min formel for succes er ret enkel – og jordnær. Den hedder: Retning x indsats = succes 

Og på den anden side af lighedstegnet kunne der også stå: RO, Power, god mavefornemmelse. Det er min erfaring, at når det hele føles lidt uoverskueligt og uroligt, så er det som regel enten retningen der er uklar eller indsatserne der ikke bliver lagt ordentligt.

Men “hey Catrine – skal jeg så bruge 1, 3 eller 5 sessioner med dig?” kan du så tænke nu. Lidt forenklet kan jeg give dig svaret her:

1 session: Du har brug for at dele din retning med et menneske udefra og få et enkelt værktøj til dine indsatser

3 sessioner: Du har brug for at få “tømt hovedet” og få værktøjer til at få defineret din retning, og du har brug for støtte til at få lagt de første gode indsatser

5 sessioner: Du har brug for det vi i Jylland kalder “et spark i røven” :-) – Du har brug for at få støtte til at få styr på alle tankerne i hovedet, som rykker dig i forskellige retninger. Over 5 gange får du en “wingman”, der holder dig til ilden med motivation og de rette værktøjer

Uanset hvad dit problem er, så er du ikke alene. Stort set alle mennesker har på et eller andet tidspunkt i livet stået i situationer og oplevet ting, hvor de ikke rigtig ved, hvad de skal gøre for at komme videre. Det kan være stort som småt. Det kan være spørgsmål som disse der popper op hos dig:

♥ Hvorfor kan jeg ikke ”bare” gøre det, jeg godt ved er rigtigt for mig?

♥ Hvorfor skal det være så svært for netop mig at være glad og tilfreds?

♥ Hvad kan jeg gøre nu for at komme videre i min situation?

♥ Hvorfor har jeg sådan en mærkelig fornemmelse i min krop?

♥ Hvad skal der til for, at jeg får lidt mere ro på mit liv?

♥ Jeg ”burde være glad” men det er jeg bare ikke.

images-2I wish I had the courage to live a life true to myself, not the life others expected of me!

Ovenstående er nummer ET på listen over “Top 5 regrets of dying”. En australsk sygeplejerske, der arbejdede med døende på et hospice spurgte “hvad fortyder du allermest?”. Og topsvaret fra de døende er – Jeg ville ønske, at jeg havde haft MOD til at leve et liv mere tro mod mig selv end et liv, hvor jeg gjorde, hvad andre forventede af mig.

Har du brug for støtte til at være TRO mod dig selv og få din retning klar. Så er det NU. Ring på 52 11 66 60. Eller skriv mig en mail på catrine@engelgreen.dk.

Jeg glæder mig til at møde dig og give dig værktøjer til at komme på rette kurs.

Kærlige hilsner fra

Catrine